HemOmProdukterNärfiskatScanfjordKontakt
Om


Fiskebäcks Seafood AB startade i oktober 2004. Företagets affärsidé är kvalitet och leveranssäkerhet, två avgörande faktorer för en framgångsrik försäljning. Vår verksamhet bygger främst på lax och skaldjur. Handskurna laxfiléer av olika trimningsgrad tillhör våra specialiteter, men givetvis har vi även hel lax samt bearbetade laxprodukter såsom rökt och gravad. Kokning och försäljning av alla typer av skaldjur tillhör också verksamheten. De kokta skaldjuren packas i plastemballage med utvändigt färgtryck och finns i storlekar 1 kg, 5 kg eller 10 kg. Vi säljer även andra fiskprodukter både färska och frysta anpassade efter kundernas behov. 

Fiskebäcks Seafood AB har sin verksamhet i Fiskebäcks Fiskhamn i EU-godkända och kvalitetssäkrade lokaler. Fiskebäcks Fiskhamn är hemmahamn för många av Göteborgs fiskebåtar, vilket gör att vi kan köpa både fisk och skaldjur som är alldeles nyfångade.

Våra kunder är främst andra fiskgrossister samt detaljistföretag runt om i Sverige.
 

Ägarna till Fiskebäcks Seafood har alla lång och gedigen erfarenhet inom fiskbranschen. Vår kompetens är en garanti för prisvärda varor av högsta kvalitet.


HemOmProdukterNärfiskatScanfjordKontakt